Zoeken naar:

Wat vindt u belangrijk in uw training? Dat deelnemers leren door ervaring? Dat zij de mogelijkheid hebben om de theorie te linken aan de praktijk? Dat uw deelnemers met een veilig gevoel alle ruimte krijgen om te oefenen?

Als gecertificeerd trainingsacteur ondersteun ik de trainer/coach in een ongedwongen prettige stijl van samenwerken. Daardoor ben ik niet alleen voor de deelnemers een dynamische toevoeging, maar ook een waardevolle ondersteuning voor de trainer/coach. Met mijn ervaring en kennis van werkvormen, oefeningen, modellen en energizers heeft u een extra sterke basis in uw training. 

Acteren in assessments

------

Assessment acteren vereist een andere aanpak dan trainingsacteren. De deelnemer wordt getest op competenties en vaardigheden. Met behulp van casussen en informatie van de organisatie. Inmiddels heb ik vele jaren ervaring als assessment acteur bij diverse organisaties.

1
Trainingsacteren

------

Een trainingsacteur kan op allerlei disciplines ingezet worden en is in vele trainingen een echte aanvulling. Dankzij mijn lange ervaring bij diverse organisaties ben ik breed inzetbaar. Ik heb veel kennis van diverse modellen en kan dus theorie ondersteunend werken.

2
Trainings-acteur als co-trainer

------

Als trainingsacteur word ik ook vaak ingezet als co-trainer. Ik ondersteun de trainer als het gaat om meedenken over het praktijk gedeelte van de training en neem de lead in de begeleiding hiervan. Zo kan de trainer goed de deelnemers in de gaten houden en hoeft de trainer niet 2 petten op te zetten.

3
Facebook
LinkedIn