Zoeken naar:

Alles begint met..

Het helder krijgen van de situatie, waar de organisatie zich in bevindt. Pas dan kunnen we samen beslissen wat gaat werken voor de deelnemers.

Het is erg belangrijk dat een training toepasbaar is in de praktijk, zodat er ook daadwerkelijk een verandering komt in gedrag en communicatie.
Hoe motiveer ik mijn medewerkers

--------

Om te motiveren is het belangrijk om gedragsverandering teweeg te brengen. Motivatie moet van binnenuit opgewekt en versterkt worden. Hiervoor hebben we veel mogelijkheden die we kunnen toespitsen op de wensen van de opdrachtgever.

1
Feedback geven en ontvangen met een goed gevoel

--------

Wat is feedback, hoe geef je het, hoe ontvang je het, wat is het nut eigenlijk? Allemaal vragen waar we mee aan de slag gaan. We gaan het er niet alleen over hebben we gaan het vooral doen. Pas wanneer je het voelt ga je het toepassen.

Follow the leader...

--------

Leiderschap wat betekend dat eigenlijk. Hoe sta jij voor de groep en hoe kom je over? Wat voor type leider ben je en bereik je ook effectief je doel? Dit zijn allemaal zaken die spelen bij leidinggevenden. Aan de hand van je eigen casussen gaan we hiermee aan de slag.

Facebook
LinkedIn